woensdag 11 augustus 2010

Druk druk druk druk

Soms heb je van die dagen dat je agenda zodanig ingevuld zit, dat je links niet weet wat er rechts gebeurt, dat voor niet weet wat achter aan het doen is. Vandaag was zo een dag. Als ik kijk wat er allemaal passeert, pfff. Wat hebben we bereikt vandaag.
IT
Even een project afgesloten inzake externe hosting van de IT omgeving van de zaak en de evaluatie daarvan. Interview met De Pers over de vermeende verhoging van de kadastrale tarieven. Debiteuren beleid aangescherpt. Persbericht inzake uitbreiding samenwerking Funda en NVM besproken.
Afspraken
Automatiseerder gesproken. Contract getekend tussen VastgoedPRO, NVM en Funda. Interne berichtgeving gemanaged. Bestuur ingelicht. Afspraak laten plannen met VEH, naar aanleiding van onverwacht plezierige mail van Rob Mulder, directeur beleid VEH. Overleg met marktonderzoekbureau inzake strategie bankverzekraars / hypotheekverstrekkers.
Verbrand rubber
Om vervolgens met piepende banden om 19.00 uur naar huis te gaan, koffer te pakken en snel nog een tukkie doen. Om 02.00 vannacht verwacht op Schiphol. Schijnt dat Turkije zich wil aansluiten bij de EU, tijd dus om marktonderzoek te doen naar de wenselijkheid hiervan. Snel nog even de afwezigheid assistent inschakelen, spul zo in de auto gooien en gas. Even tijd voor bezinning.
Trouwe lezers.
Behoefte aan het gemeenschappelijke bericht van VastgoedPRO, NVM, Funda en VBO? Mijn bazen hebben hem al, mail maar even naar ed@vastgoedpro.nl stuur ik het morgen.

Ed

4 opmerkingen:

 1. En Ed, hoe ging de IT evaluatie? Groet - Rob

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Natuurlijk wist men al geruime tijd dat de NVM haar ziel definitief zou verkopen aan ” die anderen ” . Na de tragisch verlopen onderhandelingen over funda en NWWI waarbij de NVM-onderhandelaar was ‘vergeten’ op te nemen dat de woningdata door ” die anderen ” correct zouden worden aangeleverd en bijgewerkt, gaat funda zoals verwacht nu definitief open. Hoe funda en NVM het ook willen uitleggen, het is zo en niet anders.
  Dus door de verkeerde data van ” die anderen ” , de € 66,= affaire , de ” NWWI worst ” die aan de NVM is voorgehouden is er een einde gekomen aan de schone database die de NVM makelaars in ruim dertig jaar hadden opgebouwd en o.a. MIDAS een stille dood moest sterven.
  Het moet je toch een goed gevoel geven dat je met zulke betrouwbare partners een meerjaren samenwerking aangaat hee Ger ?
  Dan blijft het toch raar dat er nergens staat hoe lang “meerjaren” is voor de NVM.
  Het einde is in zicht, Ger heeft getekend voor het failliet van de NVM. Maar treur niet, ook Vastgoed Pro en VBO zullen in snel tempo worden versplinterd, en funda? Ach ja, er komt een alternatief aan waardoor we daar ook zo van af zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarom wil iemand anoniem reageren op een zaak die voor alle makelaar/taxateurs van belang is?
  Dit zou je niet moeten willen (toestaan).

  BeantwoordenVerwijderen