vrijdag 10 december 2010

Indekken

Zo tegen het eind van het jaar is het de tijd van de beoordelingsgesprekken, zo ook bij VastgoedPRO. Nou hebben wij alleen maar briljante, goed gemotiveerde en slimme collega’s in dienst, dus die gesprekken zijn doorgaans prettig en leerzaam. Zelf neem ik deze cyclus altijd wel serieus, als werkgever is je feedback belangrijk.
Leerproces
De meest mensen werken voor meer dan alleen maar de geldelijke beloning. Het gaat ook om voldoening, om onderdeel te zijn van een relevant geheel, om het beste uit jezelf te halen. Een stimulerende werkomgeving, waar je je kennis, capaciteiten en competenties ten toon kan spreiden en zelfs laten groeien, zijn belangrijker dan geld. Vrijwel iedereen heeft behoefte aan waardering en innerlijke groei en als werkgever heb je hierbij een grote verantwoording.
Beoordeling
Maar naast een beoordeling geven bestaat er natuurlijk ook nog het krijgen van een beoordeling. Ook hierbij dient de nodige zorgvuldigheid in acht te worden genomen. Ik heb een flowchart voor u ter beschikking, welke u kunt gebruiken binnen uw eigen functioneren. Wat te doen, wat niet te doen en vooral hoe zorgvuldigheid te betrachten. Mogelijk dat u hem kunt gebruiken bij uw dagelijkse werkzaamheden. Via onderstaande link kunt u hem downloaden.

Proces flowchart - Altijd handig

TGIF,
Ed

1 opmerking: