maandag 10 september 2012

Vacatures !!

Sinds 2010 is VastgoedPRO actief in de markt en in alle bescheidenheid durf ik te zeggen dat dit niet onopgemerkt is gebleven. Hoewel er nog een hoop te doen is, is er al een forse stap gezet om als beroepsorganisatie van makelaars en taxateurs te acteren. Dit uit zich onder andere in twee aspecten: meer en meer kiezen collega’s er voor om zich aan te sluiten bij onze vereniging. En daarnaast wordt er steeds meer een beroep gedaan op onze organisatie, zowel door bestaande als toekomstige leden.

Groei
Om dit allemaal in de juiste banen te sturen hebben wij een team van Account Managers / Vakinhoudelijk Adviseurs beschikbaar die het eerste aanspreekpunt zijn voor onze leden en toekomstige leden. Mannen en vrouwen, zelf afkomstig uit het vak, zelf gecertificeerd, die weten wat het is om te makelen of te taxeren. Die de taal spreken en de wereld van binnen uit kennen. Jonge, ambitieuze collega’s die, na jaren zelf te hebben getaxeerd en gemakeld, hun kennis en expertise willen aanwenden. Om leden te adviseren, als vraagbaak te dienen en om regionaal als ambassadeur van VastgoedPRO op te treden.

Team
Maar doordat VastgoedPRO groeit, moet het team van Adviseurs ook groeien, om aan de behoeften van leden te kunnen voldoen. Hoewel er op dit moment vier collega’s al actief zijn, is de vraag vanuit de achterban te groot om te kunnen voldoen aan de wensen. Daarom zoeken we eigenlijk twee extra Account Managers die zich willen inzetten om de groei van VastgoedPRO verder te begeleiden. We zoeken RMT/RT, jong en dynamisch maar wel gepokt en gemazeld. Met zowel goede commerciĆ«le vaardigheden als advies vaardigheden.

Profiel
Wij hebben recent laten onderzoeken hoe men tegen VastgoedPRO aankijkt. Deskundig, betrokken en verfrissend was het beeld. En een tikkeltje eigenwijs. Dat geldt voor onze vereniging, dat geldt voor onze leden dus dat moet ook gelden voor onze collega’s die hier werken. Kent u of bent u zo een makelaar / taxateur en lijkt het u wat om als vakmanschap binnen dit team aan te wenden? Laat het me weten, we gaan graag het gesprek aan! Werken bij VastgoedPRO is namelijk uniek!

EdGeen opmerkingen:

Een reactie posten