maandag 12 november 2012

College tour op NSM7

Namens Fons de Poel bericht ik u als volgt. Aanstaande donderdag de 15e is er het zevende Nationaal Symposium Makelaardij. Dit jaar wordt dat gehouden bij Taets te Zaandam, elk jaar is dit op een inspirerende (vastgoed) locatie. Wie van u van cultureel erfgoed houdt: sowieso een aanrader om dan te komen, het gehele complex is een monumentaal erfstuk. Alleen daarom al de moeite waard!

Facts
Vandaag was er de 1000e collega die zich inschreef voor dit jaarlijks terugkerend evenement, altijd weer spannend om te kijken hoeveel collega’s er komen. Het geheel wordt gedragen door vier hoofdsponsors: VastgoedPRO, KPE, Funda en Skarabee. Al jaren de vaste kern die dit evenement mogelijk maken. Maar in totaal zijn er bijna 45 bedrijven die zich inzetten om dit voor u mogelijk te maken. In totaal betalen deze bedrijven ruim €100.000 om dit mogelijk te maken, bijna € 100 per bezoeker.

Programma
Niet alleen krijgt u een uitdagende serie van workshops, een inhoudelijk boeiend programma, een netwerkevenement, lunch en borrel aangeboden, maar bovenal krijgt u een ontmoeting van de collega’s uit het hele land gefaciliteerd. Dat al deze bedrijven ook in deze zware tijd in u en uw bedrijf willen investeren verdient respect! Want u betaalt helemaal niets voor uw deelname, het is een geheel verzorgde dag zonder kosten. Beter nog, u loopt aan het eind van de dag de beursvloer af met een aantal zeer aantrekkelijke aanbiedingen.

Sprekers
Ook dit jaar zijn er weer sprekers van naam en faam aangetrokken. Wat in ieder geval spraakmakend zal zijn, zal de Vraag en Antwoord sessie zijn met Dirk Scheringa. Ik denk dat wij allen, u, wel een mening heeft over het DSB debacle. Scheringa heeft toegezegd graag in gesprek te willen met makelaars en taxateurs over wat er gebeurd is dit geheel. Ik ben er van overtuigd dat er veel collega’s zijn die wel iets willen horen of weten. Wilt u een vraag stellen? Geef dit door aan de organisatie. Fons de Poel is dagvoorzitter en zal er voor zorgen dat u vooraan zit en dat u aan het woord komt. Mail uw vraag aan: organisatie@nsm7.nl 
Ik zie u graag aanstaande donderdag, namens Fons de Poel,

Ed

Geen opmerkingen:

Een reactie posten