vrijdag 21 december 2012

Een nieuw begin

Beste mensen,

Een van onze VastgoedPRO collega’s, Sarina van marketing, zit op dit moment in Nieuw Zeeland, genietend van een lange reis aan de andere kant van de aardbol. Of eigenlijk beter, ligt op dit moment in haar mandje in Nieuw Zeeland, het is daar nu al zaterdagochtend. Vredig is daar de vrijdag 21e -12-2012 overgegaan in de 22e, niets en niemand is vergaan. Mooie mannen die Maya’s, maar mega mis! Niks Armageddon, geen einde der tijden! En dat is maar goed ook, het kwam mij zeer slecht uit dit weekend.

Dagen
We gaan dus met z’n allen, levend en wel, crisis of geen crisis op weg naar de Kerst. Voor velen, waaronder voor mijzelf, begint het kerstverlof zo rond deze tijd. Voor de één een feest van familie, vrienden en versnaperingen. Voor de andere de geboorte van Jezus, die hier kwam om te leven en sterven voor ons. En ook de overlevering van de eerste woningnood die ooit beschreven is. Maria en Jozef, samen met het kindertje Jezus voor wie geen plaats was in de herberg. Noodgedwongen geboren in een stal te Bethlehem.

Groet
Mag ik u en uw geliefden een zinvolle en vooral liefdevolle kerst toewensen, met vrede in uw hart en uw omgeving. En graag verwijs ik u door naar het allermooiste kerstliedje ooit, mooi voor bij de open haard een dezer dagen.
Zalig Kerstfeest,
TGIF,

Ed

2 opmerkingen:

  1. Wie wordt er begraven. Altijd leuk de ons van Ed, maar deze is wel erg saai.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wens alle collega-makelaars/taxateurs, en dan met name de leden van VastgoedPRO, prettige Kerstdagen en alvast voor 2013 een jaar met veel drukte en omzet zodat we met z'n allen aan het eind van het jaar kunnen zeggen: heel veel mensen hebben we geholpen om te wonen zoals ze graag willen wonen.

    BeantwoordenVerwijderen